4 goda veganska raw food-bars – och en du kan undvika

Raw food-bars kan vara riktigt bra att ha, speciellt om man är stressad och behöver något som är snabbt, okej gott och mättande. Vi på Vegojakt har testat ett stort antal olika varianter. Det här är de fyra godaste vi har testat, och en som du – enligt oss – gör bäst i att undvika.

Ica frukt- och nötbar bär och vanilj – vegansk raw food-kaka

1. Ica frukt- och nötbar bär och vanilj

Den här raw food-kakan från Ica har en riktigt härlig smak av vanilj, som nästan gör att den känns lite lyxig. Vi gillar dessutom att den har bra med sötma, något som inte alltid är fallet med raw-produkter.

Här kan du läsa hela vår recension av produkten, som vi gav en fyra i betyg.

Raw Bite Cacao – vegansk raw food-kaka

2. Raw bite cacao

Många raw food-bars med chokladsmak har problemet att de smakar alldeles för mycket som att stoppa en sked full med kakao i munnen. Det gör inte den här varianten. Den har istället en riktigt trevlig smak av choklad. Rekommenderas!

Vi gav den här produkten en fyra i betyg. Här kan du läsa hela vårt test.

3. Coop äppelbar

Den här varianten från Coop har en riktigt len och välbalanserad smak. Vi tycker särskilt om att både äppel- och kanelsmaken vår skina.

Här kan du läsa hela vår recension av produkten.

Ica frukt- och nötbar kakao – vegansk rawfood-kaka

4. Ica frukt- och nötbar kakao

Även den här varianten kommer från Ica. Och precis som sin systerprodukt i toppen av listan har den en riktigt god smak. Det är välbalanserat, och inga toner tillåts ta över för mycket.

Här kan du läsa hela vår recension.

UNDVIK: Dig licorice almond bar

Nej, den här baren är inte något vidare. Den är tänkt att smaka lakrits och mandel, men istället smakar det som att någon bestämt sig för att ha en grillfest i vår mun. Dessutom är denna smak av barbecue inte god alls.

Vi gav den här produkten en etta när vi testade den. Här kan du läsa hela vår sågning.

Läs mer: