Felix veggie vegetariska delikatessbullar - Veganska köttbullar

Felix veggie vegetariska delikatessbullar – Veganska köttbullar

4
(2)
Delikatessbullar från Felix är ett veganskt alternativ till färdiga köttbullar. De är små, vackert runda och eftersom de är frysta är de en perfekt vardagsmåltid när inspiration, ork eller tid tryter.

Delikatessbullarna faller in i en kategori som länge inte varit tillgänglig för veganer – nostalgimaten. Det är mat som är simpel och kanske lite barnslig mat men den är liksom trygg. Färdiga köttbullar, makaroner och läskigt stora mängder ketchup är höjden av nostalgimat för mig. Det är kanske inte nåt som skulle serveras på Nobelmiddagen, men ibland är det precis vad jag vill ha till middag.

Felix veganska köttbullar är väldigt lika originalet och inte ens den mest inbitne köttätare skulle känna någon större skillnad. De är rätt neutrala i smaken, vilket skiljer dem från Dafgårds Leif Mannerströms köttfria köttbullar som har en ganska genomträngande smak av vad jag tror är kryddpeppar.

I likhet med Felix Veggie Krögarpytt är Delikatessbullarna dyrare och i mindre förpackningar än de animaliska alternativen. Det är synd, eftersom ingredienserna om något borde vara billigare. Man får hoppas att en del av kostnaderna nu är för att det är rätt nya produkter och att priserna sjunker i takt med att veganska alternativ både blir vanligare och allt mer självklara inslag i våra mataffärer.

Betygsätt den här produkten

4 / 5. 2

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar